Vaizoğulları Muammer Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0 422 517 11 58
Belgegeçer : 0 422 517 11 58
WEB https://dogansehirsml.meb.k12.tr
Adres : Vaizoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi / Karşıyaka Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi / Doğanşehir / MALATYA
VİZYON : Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz arasında hoşgörünün, işbirliğinin ve en geniş katılımın olduğu çağdaş ve demokratik bir ortamda öğrenciyi merkez alan ve tüm süreçlerde toplam kalite yönetim anlayışıyla hareket eden, fiziki, mali ve insan kaynaklarını öz değerlendirme yaparak sürekli geliştiren ve her yönüyle mükemmel olan; çevrede, bölgede ve ülkede örnek ve model bir okul olmak amacıyla çalışırız. Öğrencilerimiz çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde yaratıcı, girişimci, iş ahlakı ve etik değerlere sahip, dünyayı yakından izleyen, doğruları arayan, her zamanda her alanda en iyi olanı yakalayan, değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli düşünce davranış ve donanıma sahip olarak yetiştirmek en büyük hedefimiz.
MİSYON : Öğrencilerimizin, başarılarını artırmak, öğrenmeyi öğretmek, öğrendiklerini sorgulamak, çağdaş dünyanın üretken bir bireyi olarak yetiştirmek, çağdaş ve demokratik bir ortamda yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi desteklemek, personelimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi işbirliğine katılımcılığa özendirmek, onları çağın gerektirdiği değişim ve gelişimleri doğru algılayıp değerlendirmelerini sağlamak, Davranışlarımızla çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumlu, yaratıcı, girişimci, iş ahlakı ve etik değerlere sahip çıkan, doğruları arayan, Yüce Önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller yetiştiren bir okuluz.
BAŞARILAR :

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Saatler : 08:05 - 16:10/17:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOGALGAZ
Servis :
Ulaşım : SADECE KARAYOLU VE DEMİR YOLU
Yerleşim Yeri : İLÇE MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 56 KM. İLÇE MERKEZİNE 2 KM.
Kontenjan Bilgileri : 34
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL, KROS, FUTBOL